Kantinecommissie

Bestaande uit: Gijs Sterk, Debbie Simons, Mariska Diemers, Rob Keereweer en Tea Pellikaan. De kantine is voor de leden een ruimte waar men zich kan terugtrekken om gezellig na te praten over het verloop van de wedstrijd of andere onderwerpen. Dit alles onder het genot van een drankje en/of een hapje. En bij mooi weer is het terras hiervoor uitermate geschikt.

De kantinecommissie zet zich ervoor in om alles, wat met het kantinegebeuren te maken heeft, in goede banen te leiden. Zo is zij onder meer belast met de inkoop van kantineartikelen. Daarnaast verzorgt zij de kantinebezetting door het indelen van de bardiensten en tijdens competitie en toernooien het tevens indelen van keukendiensten.Een groot gedeelte van het jaar is de kantine open. Vele handen maken licht werk: elk lid is verplicht maximaal twee of drie bardiensten per jaar te draaien (afhankelijk van de lengte van de diensten). Voor alle duidelijkheid wil de kantinecommissie de bardienstmedewerkers er nog eens op wijzen dat als je niet kunt op de ingeroosterde kantinedienst je zelf voor een vervanger moet zorgen van deze dienst. Zo voorkom je dat de kantine dan gesloten blijft. Als de ruiling gelukt is, meldt u dat het liefst via de mail aan de kantinecommissie.

Voor vragen of als u graag een (extra) handje wilt helpen kun je altijd terecht bij de kantinecommissie.

Alleen op deze manier kunnen de namen in de aftekenlijst veranderd worden.

Kijkt u alstublieft wanneer u bardienst heeft en als u dat nog niet gedaan heeft zorg ervoor dat u het certificaat van schenken haalt.Slechts 10 minuten tijd maar een verplichting voor de vereniging. Klik om onderstaande link voor meer informatie hierover.
 

 IVA certificaat instructie