logo club van 50De tennisvereniging Arkel heeft sinds 2007 een heuse Club van Vijftig (CV50)! Dit is een club mensen bestaand uit  TVA-leden, bedrijven, families en anderszins betrokkenen bij de TVA, die jaarlijks een bedrag van € 50 inleggen. Hiermee geven zij de club wat meer financiële armslag om leuke, niet direct noodzakelijke, maar wel uiterst welkome zaken voor de TVA aan te schaffen. Hierbij valt te denken aan tastbare goederen, maar ook aan bijvoorbeeld een bijdrage in een jeugd-clinic.

Zo heeft de Club van Vijftig in het verleden al een professionele geluidsinstallatie aangeschaft, het terras van nieuw meubilair voorzien (inclusief een partytent plus heater, een robuuste picknicktafel, AED apparaat en lest but not least, een schitterend prieel), maar ook de jeugdcommissie voorzien van spelmaterialen om haar activiteiten aantrekkelijker te maken.

Omdat de “Club van Vijftig” onafhankelijk van het bestuur optreedt, kunnen de deelnemers jaarlijks zelf een leuke bestemming van de Cv50-middelen bedenken. Dit gebeurt tijdens een ‘officiële’ vergadering, waarin gestemd wordt over zelf ingebrachte bestemmingen van de ingelegde middelen. Uiteraard nemen we onszelf hierbij niet al te serieus.. Na het officiële gedeelte wordt gezamenlijk gegeten en de avond afgesloten met een tennistoernooitje, een hapje en een drankje.

De Club van Vijftig bestaat momenteel uit ca. 41 deelnemers en  heeft zijn bestaansrecht duidelijk verdiend. Maar, uiteraard streven we altijd naar meer!  U, uw gezin, uw team, of bedrijf kunnen ook lid worden van de CV50, om zo de vereniging nog weer wat meer ’vlees op de botten’ te geven voor leuke extra’s. Wij streven naar een ledenaantal van tenminste 50 leden (Club van Vijftig!), dus geef u op bij onderstaande heren! Doe mee en geef u snel op!!

Cees Pellikaan, telefoon 06-57607394 Rob Baarda, robb@ziggo.nl, telefoon 06-53713396