Alleen op deze manier kunnen de namen in de aftekenlijst veranderd worden.

Voor vragen of als u graag een (extra) handje wilt helpen kunt u altijd terecht bij de kantinecommissie. 
Voor de namen en telefoonnummers van de kantine-commissie zie  http://www.tva-arkel.nl/commissies/

De bardienstregeling. Aan het begin van de bardienst-/dag, kunt u de envelop met sleutel afhalen bij het barhoofd van de maand (kasadres). Na afloop van uw dienst/dag, kunt u de envelop met sleutel bij het barhoofd, door de brievenbus werpen.

KASADRES: zie bardienst overzicht, Achter de bar en in de keuken hangt er een lijst met de te verrichten handelingen tijdens uw dienst. Zorg ervoor dat u alles schoon achterlaat. Kopjes, glazen gewassen en afgedroogd terugzetten op hun plaats achter de bar. Koelkasten aanvullen let op koffieapparaat doorspoelen en bijvullen en controleren of terrasdeur op slot zit. Verlichting overal uitdoen ook van de toiletten.  De kantinecommissie wilt u erop attent maken dat er niets mag worden opgeschreven. Het is alleen mogelijk de consumpties contant te betalen. Net als voorgaande jaren geldt ook voor dit jaar als u uw dienst niet draait, er een boete is van € 35,00 per bardienst. Indien u bent verhinderd, moet u zelf voor vervanging zorgen en dit doorgeven aan het barhoofd van de maand. Dit is zeer belangrijk vanwege de eventuele boete. 
Als tip voor de volgende jaren, in de maanden januari en februari, hangt er in de gang, voor de kantine, een intekenlijst waarop u uw favoriete dagen kunt invullen.
U draait per jaar gemiddeld 2 of 3 bardiensten. Kijkt u alstublieft wanneer u bardienst heeft.

Zorg ervoor dat u het IVA certificaat haalt. Dit kost u slechts 10 minuten tijd, maar het is een verplichting voor de vereniging.
Voor meer informaties: IVA -Certificaat  Dank u wel!

Wij vertrouwen op uw medewerking en wensen u veel plezier toe, tijdens uw bardienst, maar ook natuurlijk voor de rest van het tennisseizoen.