De finale van het oranje event zal gespeeld worden op de finaledag van het open jeugdtoernooi op zondag 25 juni. Inschrijven kan via: www.tenniskids.toernooi.nl. Open Jeugdtoernooi De inschrijving van het Open Jeugdtoernooi van de Alblasserdamse Tennisvereniging is weer geopend !!! Dit jaar wordt ons toernooi onder de naam ‘Epine Open 2017’ georganiseerd van maandag 19 t/m zondag 25 juni 2017 op ons mooie tennispark van A.T.V. in Alblasserdam. Het is inmiddels het 9e jaar dat we dit toernooi organiseren met daarnaast heel leuke activiteiten zoals het springkussen, tafeltennistafel, tri-tennis, en prijsvragen. Er kan ingeschreven worden in de volgende onderdelen: —       10 t/m 12 jaar Groen 1 | JE, ME, GD —       10 t/m 12 jaar Groen 2 | GE, GD —       t/m 12 jaar JE, ME, JD, MD en GD —       t/m 14 jaar JE, ME, JD, MD en GD —       t/m 17 jaar JE, ME, JD, MD en GD Wil je dit toernooi niet missen, schrijf je dan snel in. Dit kun je doen tot uiterlijk zondag 11 juni april 23.59 uur via www.toernooiklapper.nl of via onderstaande link: https://www.toernooiklapper.nl/inschrijven/inschrijfformulier/epine-open/?fik=HCEC24&jaar=2017 Je doet toch ook (weer) mee? Dit toernooi is onderdeel van het Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit. De deelnemers van dit circuit kunnen op verschillende open toernooien in de regio punten verdienen door hun prestaties op de baan. De deelnemende verengingen zijn : CC , tv TOP , tv ‘d Oudelande, ATV , tv Hiaten , Dash ’35, tv Heer Jan en tv Barendrecht. Als de kinderen aan minimaal 3 toernooien hebben meegedaan, komen ze in aanmerking voor de finaledag 5 november aan het eind van het circuit. Op deze dag spelen de deelnemers, met de meeste punten, een laatste maal om uit te maken wie zich winnaar van het circuit in zijn of haar leeftijdscategorie mag noemen. Dit jaar wordt de finale bij Tv ‘d Oudelande gehouden. Tot ziens bij Rood/Oranje Event of het Open Jeugdtoernooi Epine Open 2017 in Alblasserdam! Mocht je nog vragen hebben? Mail dan naar atvopenjeugdtoernooi@gmail.com. Met sportieve groet, Toernooicommissie Epine Open 2017 Agda van Huët Siebe Versendaal