Klik op foto om naar fotoboek te gaan

De tennisjeugd naar Kids Day in Ahoy.

Met 7 enthousiaste jeugdtennissers ( Guus, Rens, Daan, Chris, Thomas, Harut en Leroy )  zijn we afgelopen woensdagmiddag naar het World Tennis Toernooi in Ahoy geweest.
Wat hebben we genoten van een prachtige wedstrijd tussen de nummer 12 van de wereld, Dimitrov tegen de Duitser Mischa Zverev, nummer 34, maar die onlangs nog in Melbourne bij de Australia Open Andy Murray wist te verslaan.

Maar er was niet alleen toptennis op het centercourt. Er is op zo’n Kids Day zoveel te doen dat we tijd te kort kwamen om aan alle activiteiten mee te doen. Zo hebben sommigen de snelheid van hun service kunnen meten. Die lag iets lager dan op het centercourt.

De Energy Bootcamp. Energie uitdagingen zoals fietsen ( Harut ) om je mobiele telefoon op te laden of dansen (Leroy, Chris en Rens) om de batterij op te laden om te gamen. Leuk en leerzaam om mee te doen.

De challenge om met de zijkant van je racket een tennisbal zoveel mogelijk te stuiteren binnen 30 seconden. Tennisballen in gaten gooien. Wat te denken van een handtekening scoren en op de foto met Gilles Simon, de nummer 24 op de wereldranglijst.
Goed getimed stonden we vooraan in de rij, helaas kwam onze Franse ster maar 20 minuten later. Ppfff.
Al met al was het voor allemaal een super toptennismiddag.

Lees hier om meer over de club van 50 te lezen.

Langs deze weg bedanken wij de club van 50 voor de sponsoring van een gezellig middagje toptennis in Ahoy.